Cathetan Lengket
  • Air ProCathetan Lengket

Cathetan Lengket

Kita perusahaan impor lan ekspor Cina, Minangka perusahaan diwasa, saliyane karo bangunan tim sing kuat, pasukan cadangan padhet. Kita ora nguciwakake supaya cocog karo wektu lan nyetel strategi kanthi cedhak karo wektu. Supaya luwih akeh pelanggan ngerti babagan kita, kita wis mbukak platform sosial kayata FB INS lan liya-liyane. Ing ngisor iki babagan cathetan lengket, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Cathetan caket


1.Pambuka Produk

Cathetan caket iki katon apik banget. Ana 100 stiker ing set, sing bisa digunakake suwe. Koloid kuat banget, mula ora prelu kuwatir adhesi amarga wis suwe. Sampeyan uga gampang banget kanggo ngilangi nalika ora digunakake, lan ora bakal ana jejak ing tempel. Kertu kertas cilik, dadi sampeyan bisa menehi tandha kanthi gampang.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Informasi produk

Barang No.

GH200499

Jeneng

Cathetan caket

Pangguna

Kabeh

Materi

PET

Ukurane

11,5 * 7cm

Bobot

11g

Werna

Photo Werna


3. Fitur Produk lan Aplikasi

1. Tampilan lucu

2. Jumlah gedhe

3. Gampang diwenehi label


Pola ing cathetan caket dicithak kanthi cetha, lan ukuran umume cilik, sing gampang digawa sampeyan. Tampilan kartun lucu banget, sampeyan bisa menehi tandha kanthi tataran sing beda-beda miturut pola sing beda. Pabrik kasebut duwe akeh saham, lan kiriman bisa diatur sawise nggawe pesenan, supaya bisa ngirit wektu sampeyan.


4. Rincian Produk

Rincian cathetan caket kaya ing ngisor iki:


5. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis

Paket: Kothak karton sing berkualitas tinggi.

Pangiriman: Liwat segara, kanthi udara utawa Express (UPS, DHL, TNT, Fedex), gumantung karo panjaluk sampeyan dhewe.


6. FAQ

P: Apa MOQ kanggo saben barang?

A: Saben MOQ item iku siji karton, nanging kabeh toko butuh total 30 lintasan, mula sampeyan bisa nyampur 30 barang sing beda.

P: Apa sampeyan bisa desain kanggo kita?
A: Kita duwe tim desainer profesional kanggo nulungi para pelanggan nindakake desain.

P: Yen kita pengin nggawe barang anyar, nanging bisa uga duwe ide, kepiye carane sampeyan bisa nggawe?
A: Kita bisa nggawe cetakan anyar miturut ide sampeyan, umume, yen jumlah sampeyan cukup

P: Apa aku bisa nduwe stiker (kayata "Rincian Importir") sing dipasang ing saben item?
A:"YES".

P: Apa sampeyan bisa ngirim foto kamar pameranku?

A: Kita duwe link ruangan pertunjukan online VR, sampeyan bisa mriksa luwih cetha babagan ruang pertunjukan.


https://www.expoon.com/e/xc7qzjbuq0d/panorama





Panas Tags: Cathetan Lengket, China, Pemasok, Grosir, Pabrik, Murah, Rega murah, Disesuaikan, Stok, adol paling anyar, Paling Anyar, CE, Digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码