Folder
  • Air ProFolder

Folder

Kita minangka perusahaan impor lan ekspor Tiongkok kanthi pengalaman luwih saka 20 taun. Kita ora mung bisa nemokake sumber sing paling apik kanggo sampeyan, nanging uga mbantu sampeyan mbukak butik dhewe. Kita nggawe hubungan sing kuat karo luwih saka 1500 pelanggan internasional saka Amerika Serikat, Kanada, Prancis, Spanyol, Jerman, Inggris, Italia, Polandia, Meksiko, Panama, Chili, Brasil, Australia, Arab Saudi, Uni Emirat Arab, Thailand, Indonesia, Jepang, Korea Selatan, Afrika Selatan ...... babar pisan saka 120 negara, Ing ngisor iki babagan folder, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Folder


1.Pambuka Produk

Folder iki ngemot total enem folder independen, sampeyan bisa nyimpen file miturut macem-macem properti, sing uga gampang ditemokake. Desain kemasan njaba modis banget, lan bisa nuduhake selera sawise kerja.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Informasi produk

Barang No.

GH200705

Jeneng

Folder enem-paket

Pangguna

Kabeh

Materi

PP

Ukurane

31 * 24cm

Bobot

129g


3. Fitur Produk lan Aplikasi

1. Desain garis klasik

2.Kapasitas dhuwur

3. MOQ Rendah


Bakal ana kantong opp kapisah ing njaba saben folder. Desain vertikal nggawe sampeyan luwih gampang ndeleng file. Sampeyan bisa ndeleng file sing disimpen ing njero kanthi mbukak kaca pisanan. Ora ana snap utawa desain zipper ekstra. Sampeyan uga bisa ngirit wektu ing saben dinane.


4. Rincian Produk

Rincian folder enem bungkus kaya ing ngisor iki:


5. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis

Paket: Kothak karton sing berkualitas tinggi.

Pangiriman: Liwat segara, kanthi udara utawa Express (UPS, DHL, TNT, Fedex), gumantung karo panjaluk sampeyan dhewe.


6. FAQ

P: Apa MOQ kanggo saben barang?

A: Saben MOQ item iku siji karton, nanging kabeh toko butuh total 30 lintasan, mula sampeyan bisa nyampur 30 barang sing beda.

P: Apa sampeyan bisa desain kanggo kita?
A: Kita duwe tim desainer profesional kanggo nulungi para pelanggan nindakake desain.

P: Yen kita pengin nggawe barang anyar, nanging bisa uga duwe ide, kepiye carane sampeyan bisa nggawe?
A: Kita bisa nggawe cetakan anyar miturut ide sampeyan, umume, yen jumlah sampeyan cukup

P: Apa aku bisa nduwe stiker (kayata "Rincian Importir") sing dipasang ing saben item?
A:"YES".

P: Apa sampeyan bisa ngirim foto kamar pameranku?

A: Kita duwe link ruangan pertunjukan online VR, sampeyan bisa mriksa luwih cetha babagan ruang pertunjukan.


https://www.expoon.com/e/xc7qzjbuq0d/panorama





Panas Tags: Folder, China, Pemasok, Grosir, Pabrik, Murah, Rega murah, Disesuaikan, Stok, adol paling anyar, Paling Anyar, CE, Digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码