Sikat Pembersih Dapur Karo Penutup Logam-(2070ï¼ ‰
  • Air ProSikat Pembersih Dapur Karo Penutup Logam-(2070ï¼ ‰

Sikat Pembersih Dapur Karo Penutup Logam-(2070ï¼ ‰

Kita nyuplai, sikat reresik pawon kanthi gagang tutup logam. Reresik kanthi angel kanggo nggayuh papan lan pojokan ing saben kamar omah

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

kreresik reresik kanthi gagang tutup logam


1.Product Introduction of the kreresik reresik kanthi gagang tutup logam

This kreresik reresik kanthi gagang tutup logam was very hot selling items in many countries. Perfect for cleaning all the surfaces,in kitchen bathroom and every corners in house.


2.Product Parameter (Specification) of the kreresik reresik kanthi gagang tutup logam

Barang NO.

2070


Jeneng Produk:

kreresik reresik kanthi gagang tutup logam.Cleaningin hard to reach spaces and corners in every room of the house

Bahan:

PP

Ukuran:

26,5 * 8cm

Bobot:

53g

Packing:

24 pcs / CTN

Paket:

Tag hang kertas

Carton Ukuran:

30 * 23 * 19cm


3.Product Feature And Application of the kreresik reresik kanthi gagang tutup logam

★ Gampang dadi apikan karo pembantu cilik iki sing nanggung tanggungan. Digawe nganggo gagang plastik berkelanjutan lan bulu plastik daur ulang, minangka salah sawijining cara sing apik banget kanggo planet iki.

★ sikat iki mung butuh banyu kanggo nyopot, sanajan bit sing paling macet saka panci wajan lan wajan. Bulu nilon aman kanggo ngresiki panci panas. Bulu sing peteng ora nuduhake sandhangan.

★ Produk kita nggunakake kurang energi lan ngasilake gas rumah kaca sing luwih sithik ing produksi. Kanthi milih produk sing digawe saka bahan adhedhasar tanduran, sing bakal rusak kanthi aman lan cepet, sampeyan wis nggawe pilihan sing tanggung jawab kanggo sampeyan lan planet iki.


4.Product Details of the kreresik reresik kanthi gagang tutup logam


5.Product Qualification of the kreresik reresik kanthi gagang tutup logam

Kita duwe QC profesional kanggo mriksa barang lan mriksa barang sadurunge dikirim.


6.Deliver,Shipping And Serving of the kreresik reresik kanthi gagang tutup logam


7. FAQ

1. Pira taun sampeyan ing garis iki?

Madeg ing taun 1997, kita duwe pengalaman 23 taun ing bidang iki.


2. Apa sampeyan bisa pesen OEM / ODM?

Ya, kalebu logo pencetakan & desain kemasan pelanggan.


3. Apa sampeyan bisa nggawe kemasan khusus kanggo kita?

Ya, kita bisa. Nanging biaya pengepakan ekstra kudu ditambah miturut.


4. Apa Jumlah Pesenan Minimal Sampeyan?

Biasane 1000PCS, jumlah sithik uga kasedhiya.


5. Apa sampeyan bisa nggawe conto order?

Kita bakal nyiapake conto sajrone 5-7 dina sawise nampa pembayaran


6.Kepiye cara njaluk kutipan produk saka pihak sampeyan?

Yen sampeyan kasengsem karo produk, aja bebas ngirim priksaan liwat surat. Salesman kita bakal menehi wangsulan kanthi cepet.


7. Apa jangka waktu lan jangka pambayaran sampeyan?

Biasane, wektu timbal kita yaiku 25-45 dina, gumantung saka jumlah pesanan lan panjaluk sampeyan.


Sampel: PayPal utawa T / T utawa liwat jaminan dagang Alibaba.

Produksi massal: deposit 30% maju, 70% tumrap salinan B / L utawa L / C sing ora bisa dibatalake. Dhukungan Jaminan Dagang Alibaba.





Panas Tags: Sikat Pembersih Dapur Karo Penutup Logam-(2070ï¼ ‰, Cina

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码