Dispenser Sabun Sensor
  • Air ProDispenser Sabun Sensor

Dispenser Sabun Sensor

Kita nyuplai Dispenser Sabun Otomatis, Dispenser Sabun Sensor 350ml, Sensor Gerak Infrared Motion Waterproof Base sing Bisa Dilengkapi, Cocog kanggo Jedhing. Lan kita duwe pengalaman luwih saka 23 taun kanggo adol barang menyang pirang-pirang negara.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Dispenser Sabun Sensor


1.Pambuka Produk Dispenser SensorSoap

Sabun SensorDispenser iki adol barang sing laris ing pirang-pirang negara. Sensor sing diupdate bakal luwih suwe nggunakake lan sensitif supaya sampeyan bisa entuk sabun gratis tanpa tutul kanthi cepet lan nikmati urip bahagia.


2.Product Parameter (Specification) of the Dispenser Sabun Sensor

Barang NO.

19YK2036


Jeneng Produk:

Automatic Soap Dispenser Touchless, Dispenser Sabun Sensor 350ml,Equipped Waterproof Base Adjustable Switches Infrared Motion Sensor,Suitable for Bathroom

Bahan:

ABS

Ukuran:

11,5 * 8 * 20cm

Bobot:

350ml

Packing:

50 pcs / CTN

Paket:

kothak warna

Carton Ukuran:

50 * 45 * 40cm

Bobot karton:

10kgs


3. Fitur Produk lan Aplikasi Dispenser SensorSoap

★ Sensor SoapDispenser - Sensitivitas sing dhuwur banget, Ora netes utawa mburine, ora nganggo sabun sampah.

★ Nyegah erosi banyu kanthi efektif - Desain presisi anti banyu kanthi efektif nyegah kebocoran cairan lan banyu.

★ Bahan Berkualitas Tinggi & Awet - Dispenser sabun iki digawe saka ABS, tenaga motor sing ditingkatake nawakake cairan produksi sing luwih stabil.


4. Rincian Produk Dispenser SensorSoap


5.Product Qualification of the Dispenser Sabun Sensor

Kita duwe CE lan Rhos kanggo Sensor Dispenser Sabun


6.Deliver,Shipping And Servingof the Dispenser Sabun Sensor


7. FAQ

1.Wis pirang-pirang taun sampeyan ing jalur iki?

Madeg ing taun 1997, kita duwe 23 taun pengalaman ing lapangan iki.


2. Apa sampeyan bisa pesen OEM / ODM?

Ya, kalebu logo pencetakan & desain kemasan pelanggan.


3. Apa sampeyan bisa nggawe kemasan khusus kanggo kita?

Ya, kita bisa. Nanging ragad pengepakan tambahan kudu ditambah miturut.


4. Apa Jumlah Pesenan Minimal Sampeyan?

Biasane 1000PCS, jumlah cilik uga kasedhiya.


5. Apa sampeyan bisa nggawe conto order?

Kita bakal nyiapake conto sajrone 5-7 dina sawise nampa


6. Kepiye cara njaluk kutipan produk saka pihak sampeyan?

Yen sampeyan kasengsem karo produk, aja bebas ngirim email babagan priksaan. Salesman kita bakal menehi wangsulan kanthi cepet.


7. Apa jangka waktu lan jangka pambayaran sampeyan?

Biasane, wektu timbal kita yaiku 25-45 dina, gumantung saka jumlah pesanan lan panjaluk.


Sampel: PayPal utawa T / T utawa liwat jaminan Alibabatrade.

Produksi massal: deposit 30% maju, 70% tumrap salinan B / L utawa L / C sing ora bisa dibatalake. Dhukungan Alibaba TradeAssurance.





Panas Tags: Dispenser Sabun Sensor, China, Pemasok, Grosir, Pabrik, Murah, Rega murah, Disesuaikan, Stok, paling laris, paling anyar, CE, Digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码