3 bagean Makeup Transparan lan Pemegang Sikat
  • Air Pro3 bagean Makeup Transparan lan Pemegang Sikat

3 bagean Makeup Transparan lan Pemegang Sikat

Kita nyuplai 3 bagean dandanan transparan lan sikat sikat. Solusi Penyimpanan Kosmetik Akrilik Multiple Slot (3 Holder Slot).

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

3 bagean dandanan Transparan lan sikat


1.Pambuka Produk

This  3 bagean dandanan Transparan lan sikat was very hot selling items in many countries. It Has 3 compartments to hold & organize your items. The tall sections keep your items upright, tucked away, and clutter free, all held together in one convenient location.


2.Product Parameter (Specification) of the 3 bagean dandanan Transparan lan sikat.

Barang NO.

1125


Jeneng Produk:

3 bagean dandanan Transparan lan sikat.Multiple Slot Akrilik Cosmetics Brushes Storage Solution (3 Slot Holder).

Bahan:

Akrilik

Ukuran:

9,8 * 13 * 108cm

Bobot:

232G

Packing:

48 pcs / CTN

Paket:

Kothak warna-warni

Carton Ukuran:

0,1m³


3.Product Feature And Application of the 3 bagean dandanan Transparan lan sikat.

★ MULTI-FUNGSI: Penyelenggara iki digawe kanggo nyukupi kabutuhan organisasi sampeyan - apa wae sing bakal ana! BATHROOM / VANITY: streamline rutinitas kaendahan lan nyimpen sikat dandanan, aksesoris rambut utawa kosmetik kaya maskara favorit, lipstik, eyeliner, bantalan katun, utawa tips Q. Kantor: njaga barang-barang penting supaya pen, pensil, sorotan, gunting utawa pasokan liyane gampang dicekel lan dituku

★ MULTI-FUNGSI: KITCHEN: Gunakake kanggo nampilake piranti kanggo digunakake saben dina utawa pameran kanggo tamu. Cocog kanggo garpu, pisau, sendok, pengaduk kopi, sedotan. Uga bisa digunakake ing njobo kanggo pesta, piknik utawa ing kolam renang. CRAFTS: Cocog kanggo meja kerajinan & ruang seni. Rapi area dolanan bocah kanthi nyimpen krayon, spidol, cet lan potlot

★ KUALITAS TINGGI: Desain akrilik sing ditliti bisa ditemokake kanthi cepet. Cocog kanggo lingkungan, gampang diresiki, awet, lan apik gayane. Iki uga kompak: sing nggawe gampang dipasang ing ruang saben dinane, kaya ing njero lemari obat utawa ing ruang loket


4.Product Details of the 3 bagean dandanan Transparan lan sikat.


5.Product Qualification of the 3 bagean dandanan Transparan lan sikat.

Kita duwe QC profesional kanggo mriksa barang lan mriksa barang sadurunge dikirim.


6.Deliver,Shipping And Serving of the 3 bagean dandanan Transparan lan sikat.


7. FAQ

1.Wis pirang-pirang taun sampeyan ing jalur iki?

Madeg ing taun 1997, kita duwe pengalaman 23 taun ing bidang iki.


2. Apa sampeyan bisa pesen OEM / ODM?

Ya, kalebu logo pencetakan & desain kemasan pelanggan.


3. Apa sampeyan bisa nggawe kemasan khusus kanggo kita?

Ya, kita bisa. Nanging biaya pengepakan ekstra kudu ditambah miturut.

4. Apa Jumlah Pesenan Minimal Sampeyan?

Biasane 1000PCS, jumlah sithik uga kasedhiya.


5. Apa sampeyan bisa nggawe conto order?

Kita bakal nyiapake conto sajrone 5-7 dina sawise nampa pembayaran


6. Kepiye cara njaluk kutipan produk saka pihak sampeyan?

Yen sampeyan kasengsem karo produk, aja bebas ngirim priksaan liwat surat. Salesman kita bakal menehi wangsulan kanthi cepet.


7. Apa jangka waktu lan jangka pambayaran sampeyan?

Biasane, wektu timbal kita yaiku 25-45 dina, gumantung saka jumlah pesanan lan panjaluk sampeyan.


Sampel: PayPal utawa T / T utawa liwat jaminan dagang Alibaba.

Produksi massal: deposit 30% maju, 70% tumrap salinan B / L utawa L / C sing ora bisa dibatalake. Dhukungan Jaminan Dagang Alibaba.





Panas Tags: 3 bagean Makeup Transparan lan Sikat, China, Pemasok, Grosir, Pabrik, Murah, Rega murah, Disesuaikan, Stok, adol paling anyar, Paling Anyar, CE, Digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码