4 Paket Rol Rambut
  • Air Pro4 Paket Rol Rambut

4 Paket Rol Rambut

Kami nyuplai 4 Paket Rol Rambut Rok Genggaman Diri Genggeman Rol Gaya Rambut Gulung Gaya Rambut Lengket Lengket Kanggo DIY Utawa Salon Rambut. Lan kita duwe pengalaman luwih saka 23 taun kanggo adol barang menyang pirang-pirang negara.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

4 Paket Rol Rambut

 

1.Product Introduction of the 4 Paket Rol Rambut

This 4 Paket Rol Rambut was very hot selling items in many countries. Rollers are designed to produce beautiful loose curls without the use of heat.


2.Product Parameter (Specification) of the 4 Paket Rol Rambut

Barang NO.

19YK2003


Jeneng Produk:

4 PackGulung Rambut Pengeriting Genggam Diri Genggam Rol Rambut Penata Rambut Desain Gaya Lengket Lengket Untuk DIY Utawa Salon Rambut

Bahan:

PLATIK

Ukuran:

¦24x63

Packing:

72 kothak / ctn

Paket:

Kothak Pvc

Carton Ukuran:

41 * 25 * 30cm


3.Product Feature And Application of the 4 Paket Rol Rambut

★ CURLERS RAMBUT PANAS: DIY rambut sampeyan ing omah, Genggeman Dhewe, ora prelu dadi panas lan aditif kimia, rambut kriting fisik, aja nganti ngrusak rambut.

★ VERSATILE: Alat tata cara praktis sing bisa nulungi sampeyan nggunakake kabeh gaya rambut antik kanthi gampang. Kanggo rambut kabeh jinis lan tekstur.

★ GAMPANG GAMPANG GAMPANG GAMPANG: Gampang nempel ing rambut tanpa pin utawa klip lan alus rambut. Gawe gelombang, volume, lan angkat tanpa tandha ing tandha rambut.


4.Product Details of the 4 Paket Rol Rambut


5.Product Qualification of the 4 Paket Rol Rambut

Kita duwe QC profesional kanggo mriksa barang lan mriksa barang sadurunge dikirim.

 

 

6.Deliver,Shipping And Serving of the 4 Paket Rol Rambut

 

 

7. FAQ

1. Pira taun sampeyan ing garis iki?

Madeg ing taun 1997, kita duwe pengalaman 23 taun ing bidang iki.

 

2. Apa sampeyan bisa pesen OEM / ODM?

Ya, kalebu logo pencetakan & desain kemasan pelanggan.

 

3. Apa sampeyan bisa nggawe kemasan khusus kanggo kita?

Ya, kita bisa. Nanging biaya pengepakan ekstra kudu ditambah miturut.

 

4. Apa Jumlah Pesenan Minimal Sampeyan?

Biasane 1000PCS, jumlah sithik uga kasedhiya.

 

5. Apa sampeyan bisa nggawe conto order?

Kita bakal nyiapake conto sajrone 5-7 dina sawise nampa pembayaran

 

6. Kepiye cara njaluk kutipan produk saka pihak sampeyan?

Yen sampeyan kasengsem karo produk, aja bebas ngirim priksaan liwat surat. Salesman kita bakal menehi wangsulan kanthi cepet.

 

7. Apa jangka waktu lan jangka pambayaran sampeyan?

Biasane, wektu timbal kita yaiku 25-45 dina, gumantung saka jumlah pesanan lan panjaluk sampeyan.

 

Sampel: PayPal utawa T / T utawa liwat jaminan dagang Alibaba.

Produksi massal: deposit 30% maju, 70% tumrap salinan B / L utawa L / C sing ora bisa dibatalake. Dhukungan Jaminan Dagang Alibaba.





Panas Tags: 4 Pack Penggulung Rambut, China, Pemasok, Grosir, Pabrik, Murah, Rega murah, Disesuaikan, Stok, adol paling anyar, Paling Anyar, CE, Digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码