Dispenser Sabun Foam Otomatis
  • Air ProDispenser Sabun Foam Otomatis

Dispenser Sabun Foam Otomatis

Kami nyedhiyakake Dispenser Sabun Busa Otomatis Tanpa Sentuh Foam 300ML Kapasitas Sensor Gerak Inframerah Tangan Tanpa Pompa Sabun Otomatis Bebas kanggo Pawon Kamar Mandi. Lan kita duwe pengalaman luwih saka 23 taun kanggo adol barang menyang pirang-pirang negara.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Dispenser Sabun Foam Otomatis

 

1.Product Introduction of the Dispenser Sabun Foam Otomatis

This Dispenser Sabun Foam Otomatis was very hot selling items in many countries. The upgraded sensor prolongs the working life of it and is sensitive so you can get touchless free soap quickly and enjoy your happy life.


2.Product Parameter (Specification) of the Dispenser Sabun Foam Otomatis

Barang NO.

19YK2034

Jeneng Produk:

Dispenser Sabun Foam Otomatis Touchless Foaming 350ML Capacity Infrared Motion Sensor Hands-Free Automatic Soap Pump for Bathroom Kitchen

Bahan:

ABS

Ukuran:

13,5 * 9 * 21cm

Bobot:

300ml

Packing:

50 pcs / CTN

Paket:

kothak warna

Carton Ukuran:

50 * 56 * 40cm

Bobot karton:

10kgs


3.Product Feature And Application of the Dispenser Sabun Foam Otomatis

★ PRECAUTIONS: Foaming Hand Sanitizer bisa dimuat langsung menyang Dispenser Sabun Tangan otomatis. Sanitizer Tangan Non-umpluk kudu diencerake sadurunge mbukak Dispenser Sabun Tangan otomatis.

★ GRATIS TOUCH: dispenser sabun tanpa busa tanpa busa kanthi mode umpluk lan umpluk sithik, luwih cocog karo sarat sampeyan. Nggunakake sensor inframerah kanthi sistem sensor otomatis kanthi otomatis, banjur mbuwang umpluk kanthi gelombang.

★ GUNAKAN ING endi wae: Desain gaya sing gampang, gampang dilebokake ing Hotel Kantor WC Toilet Kamar Mandi, lsp.


4.Product Details of the Dispenser Sabun Foam Otomatis



5.Product Qualification of the Dispenser Sabun Foam Otomatis

Kita duwe QC profesional kanggo mriksa barang lan mriksa barang sadurunge dikirim.

 


6.Deliver,Shipping And Serving of the Dispenser Sabun Foam Otomatis

 


7. FAQ

1.Wis pirang-pirang taun sampeyan ing jalur iki?

Madeg ing taun 1997, kita duwe pengalaman 23 taun ing bidang iki.

 

2. Apa sampeyan bisa pesen OEM / ODM?

Ya, kalebu logo pencetakan & desain kemasan pelanggan.

 

3. Apa sampeyan bisa nggawe kemasan khusus kanggo kita?

Ya, kita bisa. Nanging biaya pengepakan ekstra kudu ditambah miturut.

 

4. Apa Jumlah Pesenan Minimal Sampeyan?

Biasane 1000PCS, jumlah sithik uga kasedhiya.

 

5. Apa sampeyan bisa nggawe conto order?

Kita bakal nyiapake conto sajrone 5-7 dina sawise nampa pembayaran.

 

6. Kepiye cara njaluk kutipan produk saka pihak sampeyan?

Yen sampeyan kasengsem karo produk, aja bebas ngirim priksaan liwat surat. Salesman kita bakal menehi wangsulan kanthi cepet.

 

7. Apa jangka waktu lan jangka pambayaran sampeyan?

Biasane, wektu timbal kita yaiku 25-45 dina, gumantung saka jumlah pesanan lan panjaluk sampeyan.

 

Sampel: PayPal utawa T / T utawa liwat jaminan dagang Alibaba.

Produksi massal: deposit 30% maju, 70% tumrap salinan B / L utawa L / C sing ora bisa dibatalake. Dhukungan Jaminan Dagang Alibaba.






Panas Tags: Dispenser Sabun Busa otomatis, China, Pemasok, Grosir, Pabrik, Murah, Rega murah, Disesuaikan, Stok, adol paling anyar, Paling Anyar, CE, Digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码