Hamper umbah-umbah bambu karo rak
  • Air ProHamper umbah-umbah bambu karo rak

Hamper umbah-umbah bambu karo rak

Kranjang Panyimpenan Laundry Bambu Lipat Roti Reged Rack Bambu Laundry Hamper nganggo Rack.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Hamper umbah-umbah bambu karo rak

 

1.Pambuka Produk

Tanduran hamper umbah-umbah Bambu kanthi rak kanthi fungsi miring iki sampurna kanggo nglumpukake sandhangan reged sampeyan.

 

2. Spesifikasi Produk

Barang no

HMD508452D

Katrangan

Foldable Bamboo Laundry Storage Basket Dirty Clothes Bag Rack Hamper umbah-umbah bambu karo rak

 

Materi

Bambu + Poliester

Pengepakan

Kothak layang

Qty / Ctn

1 set / CTN

Karton Cbm

0.017

Spesifikasi

40 x 35 x 60 cm / 2,4 kg

Wektu Pangiriman

25-35 dina

Sample Lead Time

5-10 dina

MOQ

500 set

Logo utawa desain pelanggan

Kasedhiya

 

3. Fitur Produk lan Aplikasi

âHamper umbah-umbah bambu kanthi rak nganggo tas sing bisa dicopot kasedhiya papan panyimpenan sing akeh.

âGampang ngakses umbah-umbah liwat sandhangan pakean kapasitas gedhe.

âDesain lan pigura sing bisa dilipat nggawe transportasi gampang.

 

4. Rincian Produk

Gambar rinci hamper umbah-umbah Bambu kanthi rak.

 


5.Kualifikasi Produk

Kita duwe pabrik audit BSCI kanggo hamper umbah-umbah bambu kanthi rak.

 


6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis

Pengepakan and delivery of Bamboo laundry hamper with rack.

 


7. FAQ

1.Wis pirang-pirang taun sampeyan ing jalur iki?

Madeg ing taun 1997, kita duwe pengalaman 23 taun ing bidang iki.

 

2. Apa sampeyan bisa pesen OEM / ODM?

Ya, kalebu logo pencetakan & desain kemasan pelanggan.

 

3. Apa sampeyan bisa nggawe kemasan khusus kanggo kita?

Ya, kita bisa. Nanging biaya pengepakan ekstra kudu ditambah miturut.

 

4. Apa Jumlah Pesenan Minimal Sampeyan?

Biasane 1000 ~ 3000PCS, kasedhiya uga jumlah cilik.

 

5. Apa sampeyan bisa nggawe conto order?

Kita bakal nyiapake conto sajrone 3-5 dina sawise nampa pembayaran

 

6. Apa jangka waktu lan jangka pambayaran sampeyan?

Biasane, wektu timbal kita yaiku 25-45 dina, gumantung saka jumlah pesanan lan panjaluk sampeyan.

 

Sampel: PayPal utawa T / T utawa liwat jaminan dagang Alibaba.

Produksi massal: deposit 30% maju, 70% tumrap salinan B / L utawa L / C sing ora bisa dibatalake. Dhukungan Jaminan Dagang Alibaba.





Panas Tags: Hamper Cuci Bambu Kanthi Rak, Tiongkok, Pemasok, Grosir, Pabrik, Murah, Rega murah, Disesuaikan, Stok, adol paling anyar, Paling Anyar, CE, Digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码