Tampilan Kosmetik lan Pemegang Sikat
  • Air ProTampilan Kosmetik lan Pemegang Sikat

Tampilan Kosmetik lan Pemegang Sikat

Kami nyedhiyakake Tampilan Kosmetik lan Pemegang Sikat, Kotak Penyimpanan Kasus Tampilan Dandanan sing apik kanggo Laci Kamar Mandi Countertop Vanity, 4 Kompartemen, rystal Acrylic Clear.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Tampilan Kosmetik lan Pemegang Sikat

 

1.Product Introduction of theTampilan Kosmetik lan Pemegang Sikat

ThisTampilan Kosmetik lan Pemegang Sikat was very hot selling items in many countries.Your tools are within arms reach and exactly how you want it. Many of us take for granted those extra minutes that could have been saved, whether you're getting ready or working with a client..

 

2.ProductParameter (Specification) of theTampilan Kosmetik lan Pemegang Sikat

Barang NO.

2153


Jeneng Produk:

Tampilan Kosmetik lan Pemegang Sikat, Nice Makeup Display Case Storage Box for Vanity Countertop Bathroom Drawers, 4 Compartments, rystal Clear Akrilik

Bahan:

Akrilik

Ukuran:

18,8 * 15 * 9cm

Bobot:

392g

Packing:

36 lembar / CTN

Paket:

Kothak warna-warni

Carton Ukuran:

0,13m³


3.Product Feature And Application of the  Tampilan Kosmetik lan Pemegang Sikat

★ TETAP ORGANISASI: Kanthi kompartemen sing beda-beda nyediakake akeh papan panyimpenan. Bisa digunakake dhewe utawa karo sistem laci penyusun liyane. Simpen barang ing meja kamar mandhi, kesombongan, lemari, meja utawa meja. Ngatur nampan panyimpenan supaya cocog karo kabutuhane.

★ TRAY STORAGE FUNGSI: ngidini sampeyan nggawe area sing ora ana kekacoan. Jaga kosmetik, pelembab, produk rambut utawa barang kecantikan liyane sing pengin diatur ing sak ruang fungsional. Desain sing jelas nggawe gampang ndeleng sing disimpen.

★ TRAY MAKEUP TAHAN: Akrilik tahan pecah kanggo nggunakake tahan lama tanpa warna. Bisa digunakake ing laci standar. Nduwe desain anti-slip lan dot kanggo nyegah geser permukaan sing ora kenceng. Reresik kanthi katun, kain microfiber utawa kain alus liyane utawa dicuci nganggo sabun lan banyu sing lembut.


4.Product Details of the  Tampilan Kosmetik lan Pemegang Sikat


5.Product Qualification of the  Tampilan Kosmetik lan Pemegang Sikat

Kita duwe QC profesional kanggo mriksa barang lan mriksa barang sadurunge dikirim.

 


6.Deliver,Shipping And Servingof the  Tampilan Kosmetik lan Pemegang Sikat

 


7. FAQ

1. Pira taun sampeyan ing garis iki?

Madeg ing taun 1997, kita duwe pengalaman 23 taun ing bidang iki.

 

2. Apa sampeyan bisa pesen OEM / ODM?

Ya, kalebu logo pencetakan & desain kemasan pelanggan.

 

3. Apa sampeyan bisa nggawe kemasan khusus kanggo kita?

Ya, kita bisa. Nanging biaya pengepakan ekstra kudu ditambah miturut.

 

4. Apa Jumlah Pesenan Minimal Sampeyan?

Biasane 1000PCS, jumlah sithik uga kasedhiya.

 

5. Apa sampeyan bisa nggawe conto order?

Kita bakal nyiapake conto sajrone 5-7 dina sawise nampa pembayaran

 

6. Kepiye cara njaluk kutipan produk saka pihak sampeyan?

Yen sampeyan kasengsem karo produk, aja bebas ngirim priksaan liwat surat. Salesman kita bakal menehi wangsulan kanthi cepet.

 

7. Apa jangka waktu lan jangka pambayaran sampeyan?

Biasane, wektu timbal kita yaiku 25-45 dina, gumantung saka jumlah pesanan lan panjaluk sampeyan.

 

Sampel: PayPal utawa T / T utawa liwat jaminan dagang Alibaba.

Produksi massal: deposit 30% maju, 70% tumrap salinan B / L utawa L / C sing ora bisa dibatalake. Dhukungan Jaminan Dagang Alibaba.





Panas Tags: Tampilan Kosmetik lan Pemegang Sikat, Tiongkok, Pemasok, Grosir, Pabrik, Murah, Rega murah, Disesuaikan, Stok, adol paling anyar, Paling Anyar, CE, Digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码