Dispenser Sabun Piring
  • Air ProDispenser Sabun Piring

Dispenser Sabun Piring

Kita nyuplai Dispenser Sabun Otomatis, Sensor Gerak Inframerah Tanpa Sentuh Kapasitas Saklar Luwes Otomatis, Dispenser Sabun Piring kanggo Restoran Hotel Kamar Mandi Pawon. Lan kita duwe pengalaman luwih saka 23 taun kanggo adol barang menyang pirang-pirang negara.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Dispenserz Sabun Piring

 

1.Produksi Pambuka Dispenser Sabun Piring

Dispenser Sabun Piring iki larang banget adol barang ing pirang-pirang negara. Sensor sing diperbarui ndawakake umur kerja lan sensitif saengga sampeyan bisa entuk sabun gratis tanpa tutul kanthi cepet lan nikmati urip bahagia.


2. Parameter Produk (Spesifikasi) Dispenser Sabun Piring

Barang NO.

19YK2030-2

Jeneng Produk:

Dispenser Sabun Otomatis, Sensor Gerak Inframerah Tanpa Sentuh Kapasitas Saklar Adjustable Otomatis, Dispenser Sabun Piring kanggo Restoran Hotel Kamar Mandi Dapur

Bahan:

ABS

Ukuran:

13,5 * 9.2 * 19cm

Bobot:

400ml

Packing:

30 pcs / CTN

Paket:

kothak warna

Carton Ukuran:

44 * 41 * 44cm

Bobot karton:

10kgs


3. Fitur Produk lan Aplikasi Dispenser Sabun Piring

★ KUALITAS PALING & MATERI TAHAN: Dispenser sabun digawe saka ABS, sing nambah tenaga motor lan nyedhiyakake volume produksi sing luwih stabil Dispenser sabun anti bocor lan anti banyu, didhukung dening 4 batere AAA (ora kalebu), lan bisa digunakake udakara 4 wulan sekaligus.

★ BASE AIR: Dirancang nganggo pangkalan anti banyu supaya kasus batere ora kecemplung ing banyu lan nyebabake korosi lan gagal dispenser. Kajaba iku, dhasar ora duwe sekrup lan gampang dipisahake.

★ GRATIS TOUCH: Sampeyan bisa kanthi efektif nyegah infeksi silang tanpa ndemek dispenser sabun. Dispenser sabun nggunakake sensor inframerah cerdas lan struktur pompa gir berkualitas tinggi.


4. Rincian Produk Dispenser Sabun Piring



5. Kualifikasi Produk Dispenser Sabun Piring

Kita duwe QC profesional kanggo mriksa barang lan mriksa barang sadurunge dikirim.

 


6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis Dispenser Sabun Piring

 


7. FAQ

1.Wis pirang-pirang taun sampeyan ing jalur iki?

Madeg ing taun 1997, kita duwe pengalaman 23 taun ing bidang iki.

 

2. Apa sampeyan bisa pesen OEM / ODM?

Ya, kalebu logo pencetakan & desain kemasan pelanggan.

 

3. Apa sampeyan bisa nggawe kemasan khusus kanggo kita?

Ya, kita bisa. Nanging biaya pengepakan ekstra kudu ditambah miturut.

 

4. Apa Jumlah Pesenan Minimal Sampeyan?

Biasane 1000PCS, jumlah sithik uga kasedhiya.

 

5. Apa sampeyan bisa nggawe conto order?

Kita bakal nyiapake conto sajrone 5-7 dina sawise nampa pembayaran.

 

6. Kepiye cara njaluk kutipan produk saka pihak sampeyan?

Yen sampeyan kasengsem karo produk, aja bebas ngirim priksaan liwat surat. Salesman kita bakal menehi wangsulan kanthi cepet.

 

7. Apa jangka waktu lan jangka pambayaran sampeyan?

Biasane, wektu timbal kita yaiku 25-45 dina, gumantung saka jumlah pesanan lan panjaluk sampeyan.

 

Sampel: PayPal utawa T / T utawa liwat jaminan dagang Alibaba.

Produksi massal: deposit 30% maju, 70% tumrap salinan B / L utawa L / C sing ora bisa dibatalake. Dhukungan Jaminan Dagang Alibaba.





Panas Tags: Dispenser Sabun Piring, China, Pemasok, Grosir, Pabrik, Murah, Rega murah, Disesuaikan, Stok, adol paling anyar, Paling Anyar, CE, Digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码