Tas Isolasi
  • Air ProTas Isolasi

Tas Isolasi

kita nyedhiyakake macem-macem produk Grosir luwih saka 20 taun. kita pengabdian kanggo nggawe urip sing berkualitas lan kepenak kanggo wong ing saindenging jagad pirang-pirang taun suwene, sing nutupi umume Eropa lan pasar Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China. Ing ngisor iki yaiku babagan tas insulasi.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Tas isolasi


1.Pambuka Produk

This Tas isolasi is the new product with high quality.It was made up with oxford cloth outside and aluminum film.It can be used to put lunch box into it.It’s good at heat preservation of food.It’s easy to take lunch in this bag when we go to school o work. This bag has a simple style and striped design.We are focus on life supplies with comfort and fashion and devoted to create a high quality and exquisite life to people all over the world.We have more than 20 years experience in foreign comercial.So cooperate with us is a good choice for you.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Informasi produk

ITEM

GH200380

Jeneng

Tas isolasi

UKURAN

19.3 * 16.8 * 14cm

Materi

Kain Oxford + Film aluminium

Werna

Putih


3. Fitur Produk lan Aplikasi

Tas isolasi is very useful for students and workers.This basket is typical featured in its material of aluminum film that can isolate the temperature.And it’s possible that we can enjoy our food with plessure.What’s more this product has hign quality super technology and environmental heath.


4. Rincian Produk

Rincian keranjang panyimpenan kaya ing ngisor iki:


5. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis

Paket: Kothak karton sing berkualitas tinggi.

Pangiriman: Liwat segara, kanthi udara utawa Express (UPS, DHL, TNT, Fedex), gumantung karo panjaluk sampeyan dhewe.


6. FAQ

P: Apa MOQ kanggo saben barang?

A: Saben MOQ item iku siji karton, nanging kabeh toko butuh total 30 lintasan, mula sampeyan bisa nyampur 30 barang sing beda.

P: Apa sampeyan bisa desain kanggo kita?
A: Kita duwe tim desainer profesional kanggo nulungi para pelanggan nindakake desain.

P: Yen kita pengin nggawe barang anyar, nanging bisa uga duwe ide, kepiye carane sampeyan bisa nggawe?
A: Kita bisa nggawe cetakan anyar miturut ide sampeyan, umume, yen jumlah sampeyan cukup

P: Apa aku bisa nduwe stiker (kayata "Rincian Importir") sing dipasang ing saben item?
A:"YES".

P: Apa sampeyan bisa ngirim foto kamar pameranku?

A: Kita duwe link ruangan pertunjukan online VR, sampeyan bisa mriksa luwih cetha babagan ruang pertunjukan.


https://www.expoon.com/e/xc7qzjbuq0d/panorama





Panas Tags: Tas Isolasi, China, Pemasok, Grosir, Pabrik, Murah, Rega murah, Disesuaikan, Stok, adol paling anyar, Paling Anyar, CE, Digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码