Set Kancing Kuku
  • Air ProSet Kancing Kuku

Set Kancing Kuku

We supply Manicure Kit Nail Clippers Set Stainless Steel Professional Pedicure Black 16 in 1 Grooming Kit Nail Gunting Cutter Ear Pick Pinset Gunting Rambut Irung Alis kanggo hadiah Pria & Wanita. Lan kita duwe pengalaman luwih saka 23 taun kanggo adol barang menyang pirang-pirang negara.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Set Kancing Kuku


1.Produksi Pambuka Kuku Clippers Set

This Set Kancing Kuku was very hot selling items in many countries. Perfect for all types of nails and trims, including men, women, girls, boys, seniors, seniors and babies.


2.Product Parameter (Specification) of the Set Kancing Kuku

Barang NO.

20AL71603


Jeneng Produk:

Manicure Kit Set Kancing Kuku Stainless Steel Professional Pedicure Black 16 in 1 Grooming Kit Nail Scissors Cutter Ear Pick Tweezers Nose Hair Scissors Eyebrow for Man&Women gift

Bahan:

SS

Ukuran:

11 * 14 * 2cm

Bobot:

220g

Packing:

64set / ctn

Paket:

Tas Opp

Carton Ukuran:

46,8 * 32 * 42,5cm


3.Product Feature And Application of the Set Kancing Kuku

★ SET LAYANAN MULTI-FUNGSI: Alat manikur profesional disetel 16 ing 1. Kabeh alat digawe saka waja tahan karat berkualitas tinggi kanthi kekuatan lan kekerasan sing luwih dhuwur, landhep lan awet, lan gunting gunting kuku iki landhep, kuat, awet, portebel, kepenak digunakake lan ora nate teyeng nglindhungi kesehatan. manicure ireng gunting kuku nyetel gunting pemotong kuku kuku.

★ PREMIUM & TETAP: Kit kuku kita, alat sing ireng kanggo kasus kulit PU sing awet lan modhel desain ergonomis, stainless steel kualitas apik banget, Gampang banget kanggo motong kuku sing kandel. Kit pedikur manikur ora mung tampan lan kemasan sing apik, nanging uga detail kualitase.

★ Gampang digawa lan disimpen: Tas kit kita digawe saka kulit cilik sing apik, awet lan awet. Gampang disimpen, digawa, sampurna kanggo lelungan lan urip saben dinane! Paket kulit bermutu, lan uga ana kothak kertas Luar sing apik.


4.Product Details of the Set Kancing Kuku


5.Product Qualification of the Set Kancing Kuku

Kita duwe QC profesional kanggo mriksa barang lan mriksa barang sadurunge dikirim.


6.Deliver,Shipping And Serving of the Set Kancing Kuku


7. FAQ

1.Wis pirang-pirang taun sampeyan ing jalur iki?

Madeg ing taun 1997, kita duwe pengalaman 23 taun ing bidang iki.


2. Apa sampeyan bisa pesen OEM / ODM?

Ya, kalebu logo pencetakan & desain kemasan pelanggan.


3. Apa sampeyan bisa nggawe kemasan khusus kanggo kita?

Ya, kita bisa. Nanging biaya pengepakan ekstra kudu ditambah miturut.


4. Apa Jumlah Pesenan Minimal Sampeyan?

Biasane 1000PCS, jumlah sithik uga kasedhiya.


5. Apa sampeyan bisa nggawe conto order?

Kita bakal nyiapake conto sajrone 5-7 dina sawise nampa pembayaran


6. Kepiye cara njaluk kutipan produk saka pihak sampeyan?

Yen sampeyan kasengsem karo produk, aja bebas ngirim priksaan liwat surat. Salesman kita bakal menehi wangsulan kanthi cepet.


7. Apa jangka waktu lan jangka pambayaran sampeyan?

Biasane, wektu timbal kita yaiku 25-45 dina, gumantung saka jumlah pesanan lan panjaluk sampeyan.


Sampel: PayPal utawa T / T utawa liwat jaminan dagang Alibaba.

Produksi massal: deposit 30% maju, 70% tumrap salinan B / L utawa L / C sing ora bisa dibatalake. Dhukungan Jaminan Dagang Alibaba.





Panas Tags: Gunting Kuku, China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码