Baki riasan Kualitas Premium
  • Air ProBaki riasan Kualitas Premium

Baki riasan Kualitas Premium

Kita nyuplai Tray Rias Kualitas Premium. Desain sing jelas nggawe apa sing wis disimpen.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Baki riasan Kualitas Premium

 

1.Product Introduction of theBaki riasan Kualitas Premium

ThisBaki riasan Kualitas Premium was very hot selling items in many countries. Shatter-resistant acrylic is clear as glass, looks exquisite,,Unlike ordinary cheap plastic.

 

2.ProductParameter (Specification) of theBaki riasan Kualitas Premium

Barang NO.

2211-A


Jeneng Produk:

Baki Rias Kualitas Premium. Desain sing jelas nggawe gampang ndeleng apa sing wis disimpen.

Bahan:

Akrilik

Ukuran:

27 * 17 * 8cm

Bobot:

486G

Packing:

24 lembar / CTN

Paket:

Kothak warna-warni

Carton Ukuran:

0,12m³


3.Product Feature And Application of theBaki riasan Kualitas Premium

★ Penyelenggara sing umum lan wiyar kanthi macem-macem kompartemen sing nyedhiyakake papan panyimpenan. Jaga kosmetik, lipstik, palet, pelembab botol, produk rambut utawa barang kecantikan liyane sing pengin sampeyan aturake ing sak ruang fungsional.

★ Jejak COMPACT ngemot saben dina lan njupuk papan minimal. Bisa digunakake dhewe utawa karo sistem laci pangatur liyane. Simpen barang ing meja kamar mandhi, kesombongan, lemari, meja utawa meja.

★ HADIAH sing HEBAT: Penyelenggara kosmetik dandanan sing anyar bakal nyenengake garwane, putri, putu wadon, kanca lan ibumu. Hadiah kanggo kapan wae utawa kanggo preinan khusus. Natal, Dina Valentine, Dina Ibu, Hanukkah lan ulang taun.


4.Product Details of theBaki riasan Kualitas Premium


5.Product Qualification of theBaki riasan Kualitas Premium

Kita duwe QC profesional kanggo mriksa barang lan mriksa barang sadurunge dikirim.

 


6.Deliver,Shipping And Servingof theBaki riasan Kualitas Premium

 


7. FAQ

1. Pira taun sampeyan ing garis iki?

Madeg ing taun 1997, kita duwe pengalaman 23 taun ing bidang iki.

 

2. Apa sampeyan bisa pesen OEM / ODM?

Ya, kalebu logo pencetakan & desain kemasan pelanggan.

 

3. Apa sampeyan bisa nggawe kemasan khusus kanggo kita?

Ya, kita bisa. Nanging biaya pengepakan ekstra kudu ditambah miturut.

 

4. Apa Jumlah Pesenan Minimal Sampeyan?

Biasane 1000PCS, jumlah sithik uga kasedhiya.

 

5. Apa sampeyan bisa nggawe conto order?

Kita bakal nyiapake conto sajrone 5-7 dina sawise nampa pembayaran

 

6. Kepiye cara njaluk kutipan produk saka pihak sampeyan?

Yen sampeyan kasengsem karo produk, aja bebas ngirim priksaan liwat surat. Salesman kita bakal menehi wangsulan kanthi cepet.

 

7. Apa jangka waktu lan jangka pambayaran sampeyan?

Biasane, wektu timbal kita yaiku 25-45 dina, gumantung saka jumlah pesanan lan panjaluk sampeyan.

 

Sampel: PayPal utawa T / T utawa liwat jaminan dagang Alibaba.

Produksi massal: deposit 30% maju, 70% tumrap salinan B / L utawa L / C sing ora bisa dibatalake. Dhukungan Jaminan Dagang Alibaba.





Panas Tags: Tray Rias Kualitas Premium, China, Pemasok, Grosir, Pabrik, Murah, Rega murah, Disesuaikan, Stok, adol paling anyar, Paling Anyar, CE, Digunakake ing Tiongkok

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码