Organizer Kosmetik sing Serbaguna lan Jembar
  • Air ProOrganizer Kosmetik sing Serbaguna lan Jembar

Organizer Kosmetik sing Serbaguna lan Jembar

Kami nyedhiyakake panitia kosmetik sing serbaguna lan wiyar, Atur kabeh dandanan, kosmetik, lan aksesoris menyang konter utawa tampilan kecantikan sing dipersonalisasi.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kosmetik serbaguna lan wiyar ngaturr

 

1.Product Introduction of theKosmetik serbaguna lan wiyar ngaturr

This Kosmetik serbaguna lan wiyar ngaturr was very hot selling items in many countries. Perfect for organizing all your makeups.


2.ProductParameter (Specification) of theKosmetik serbaguna lan wiyar ngaturr

Barang NO.

1100-1


Jeneng Produk:

Kosmetik serbaguna lan wiyar ngaturr,Organize all your makeup, cosmetics, and accessories into a dazzling personalized beauty counter or display

Bahan:

Akrilik

Ukuran:

Ndhuwur: 19 * 10 * 9.5cm Ngisor: 17 * 9.5 * 6.5cm

Bobot:

707g

Packing:

24setel / ctn

Paket:

Kothak warna-warni

Carton Ukuran:

0,1m³


3.Product Feature And Application of theKosmetik serbaguna lan wiyar ngaturr

★ SLEEK & STYLISH Akrilik bening sing elegan lan elegan nggawe tampilan sing apik banget kanthi koordinat karo gaya apa wae utawa hadiah dcor sing apik kanggo bocah-bocah wadon, remaja, wong diwasa, kaendahan, mode, lan kekasih dandanan

★ TAMPILAN & STORE Lipstik, pondasi, bronzer, blushes, bayangan mata, primer, bubuk, lan liya-liyane uga bisa digunakake kanggo nyimpen perhiasan, aksesoris pribadi, alat dandan, kenangan, lan liya-liyane. meja, lan meja

★ FUNGSI & CONVENIENT Supaya riasan lan aksesoris teratur lan gampang diakses Ngurangi kekacoan, ngirit wektu siyap, lan entuk ruangan Kompartemen slot sing trep ing level ndhuwur njaga barang sing dilindhungi, mujur, lan tetep ing papan


4.Product Details of theKosmetik serbaguna lan wiyar ngaturr


5.Product Qualification of theKosmetik serbaguna lan wiyar ngaturr

Kita duwe QC profesional kanggo mriksa barang lan mriksa barang sadurunge dikirim.

 


6.Deliver,Shipping And Servingof theKosmetik serbaguna lan wiyar ngaturr

 


7. FAQ

1. Pira taun sampeyan ing garis iki?

Madeg ing taun 1997, kita duwe pengalaman 23 taun ing bidang iki.

 

2. Apa sampeyan bisa pesen OEM / ODM?

Ya, kalebu logo pencetakan & desain kemasan pelanggan.

 

3. Apa sampeyan bisa nggawe kemasan khusus kanggo kita?

Ya, kita bisa. Nanging biaya pengepakan ekstra kudu ditambah miturut.

 

4. Apa Jumlah Pesenan Minimal Sampeyan?

Biasane 1000PCS, jumlah sithik uga kasedhiya.

 

5. Apa sampeyan bisa nggawe conto order?

Kita bakal nyiapake conto sajrone 5-7 dina sawise nampa pembayaran

 

6. Kepiye cara njaluk kutipan produk saka pihak sampeyan?

Yen sampeyan kasengsem karo produk, aja bebas ngirim priksaan liwat surat. Salesman kita bakal menehi wangsulan kanthi cepet.

 

7. Apa jangka waktu lan jangka pambayaran sampeyan?

Biasane, wektu timbal kita yaiku 25-45 dina, gumantung saka jumlah pesanan lan panjaluk sampeyan.

 

Sampel: PayPal utawa T / T utawa liwat jaminan dagang Alibaba.

Produksi massal: deposit 30% maju, 70% tumrap salinan B / L utawa L / C sing ora bisa dibatalake. Dhukungan Jaminan Dagang Alibaba.





Panas Tags: Organizer Kosmetik sing Serbaguna lan Jembar, China, Pemasok, Grosir, Pabrik, Murah, Rega murah, Disesuaikan, Stok, adol paling anyar, Paling Anyar, CE, Digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码