Kranjang Penyimpanan umbah-umbah
  • Air ProKranjang Penyimpanan umbah-umbah

Kranjang Penyimpanan umbah-umbah

Lipat Portable Organizer Container Cloth Bin Sarung Kranjang Labuh Labuhan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kranjang Penyimpanan umbah-umbah

 

1.Pambuka Produk

Great Kranjang Penyimpanan umbah-umbah for books, magazines, toy storage, dog toys basket, shoe basket, clothes basket, towel basket, decorations and gifts. Decorative baskets ideal for living room, bedroom, bathrooms, kids room, nursery room, laundry room or even in the hallway. Neutral color can match a lot of home styles-keeping your home nice and tidy.

 

2. Spesifikasi Produk

Barang no

HMD508453SCH

Katrangan

Folding portable Organizer Container Cloth Bin Collapsible woven Clothing Kranjang Penyimpanan umbah-umbah

Materi

Bambu + katun Poliester

Pengepakan

Polybag nganggo kertas instruksi

Qty / Ctn

12 set / CTN

Karton Cbm

0.056

Spesifikasi

40 x 33 x 23 cm / 700g

Wektu Pangiriman

25-35 dina

Sample Lead Time

5-10 dina

MOQ

500 set

Logo utawa desain pelanggan

Kasedhiya

 

3. Fitur Produk lan Aplikasi

âSOLID CONSTRUCTION: Fabric Kranjang Penyimpanan umbah-umbah Bins are Constructed of Fabric with a Sturdy Base and Thick Handles for Easy to Carry or Pull Off and Out of Shelves,It is easy to clean, just wipe with a damp sponge or cloth.

âTETAP KANAN BENAR: Bingkai Bambu Kenceng ing Ndhuwur Kanggo njaga Bentuk Kranjang Rectangular Malah Nalika Kosong, Diluwari supaya gampang disimpen yen ora digunakake, cukup lempitan kranjang mudhun kanggo panyimpenan ruang nalika ora digunakake utawa nalika mbutuhake transportasi

âMENAWANI: Saben Kranjang digawe kanthi Tangan, Ora Ana Loro bakal padha, nambahake pesona, kranjang persegi panjang sing sampurna kanggo hadiah kosong, wadhah panyimpenan dekoratif kanggo penyelenggara nursery.

 

4. Rincian Produk

Detailed pictures of Kranjang Penyimpanan umbah-umbah.

 


5.Kualifikasi Produk

We have BSCI audit factory for Kranjang Penyimpanan umbah-umbah.



6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis

Pengepakan and delivery of Kranjang Penyimpanan umbah-umbah.

 


7. FAQ

1.Wis pirang-pirang taun sampeyan ing jalur iki?

Madeg ing taun 1997, kita duwe pengalaman 23 taun ing bidang iki.

 

2. Apa sampeyan bisa pesen OEM / ODM?

Ya, kalebu logo pencetakan & desain kemasan pelanggan.

 

3. Apa sampeyan bisa nggawe kemasan khusus kanggo kita?

Ya, kita bisa. Nanging biaya pengepakan ekstra kudu ditambah miturut.

 

4. Apa Jumlah Pesenan Minimal Sampeyan?

Biasane 1000 ~ 3000PCS, kasedhiya uga jumlah cilik.

 

5. Apa sampeyan bisa nggawe conto order?

Kita bakal nyiapake conto sajrone 3-5 dina sawise nampa pembayaran

 

6. Apa jangka waktu lan jangka pambayaran sampeyan?

Biasane, wektu timbal kita yaiku 25-45 dina, gumantung saka jumlah pesanan lan panjaluk sampeyan.

 

Sampel: PayPal utawa T / T utawa liwat jaminan dagang Alibaba.

Produksi massal: deposit 30% maju, 70% tumrap salinan B / L utawa L / C sing ora bisa dibatalake. Dhukungan Jaminan Dagang Alibaba.





Panas Tags: Kranjang Penyimpanan umbah-umbah, China, Pemasok, Grosir, Pabrik, Murah, Rega murah, Disesuaikan, Stok, paling laris, paling anyar, CE, Digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码